SonoScape
 
 
   Ecograf stationar S40
 
 
Monitor 19" LCD, panou tactil 10"
Moduri de lucru: B, M, PW, CW, CFM, DPI, TDI, M-color, Duplex, Triplex, THI
Gama completa de sonde+sonda tip creion, 4D si intraoperativa
Conectare: 5 sonde simultan
Caracteristici
 
Sonda monocristal

Monitor 19" LCD color, panou tactil 10"

Moduri de lucru
: B, M, PW, CW, CFM, DPI, TDI, M-color, Duplex, Triplex, THI

Aplicatii: abdominal, cardiologie, obstetrica-ginecologie, musculo-scheletal, vascular, urologie, parti moi, pediatrie, anestezie

Gama sonde: liniara, convexa, micro-convexa, endocavitara, phased array, intraoperativa, transesofagiana, tip creion, volumetrica, endocavitara 4D, laparoscopica si endovaginala - unghi de vizualizare la 200º

Conectare 5 sonde simultan + conexiune sonda tip creion

Module: ECG, DICOM si 4D cu sonda volumetrica
Brat monitor si consola de comanda ajustabile
Incalzitor gel incorporat
Functie de detectare a temperaturii

Iesiri
: S-video, VGA, USB, LAN

OPTIONAL: Elastografie, Stress echo


SonoScape este dedicat furnizarii celor mai inalte standarde in ultrasonografie fapt demonstrat de castigarea premiului Reddot Award in 2011. SonoScape va prezinta astazi S40 – un nou standard in seria S a ecografelor SonoScape.

Performanta si calitate
Despre S40

Dispozitivul este prevazut cu manere frontale si posterioare pentru un transport cat mai usor.

Monitor LCD de 19" de inalta rezolutie ce creste posibilitatea de diagnosticare precisa si reduce oboseala oculara.

Brat ajustabil al monitorului, panou de control ajustabil.

Tastatura inovatoare: cu cele mai frecvent utilizate taste la indemana utilizatorului, langa trackball.

Sistemul permite utilizatorului selectarea tastelor favorite si a metodelor de diagnosticare preferate.

Desi sistemul este unul puternic si de dimensiuni mari datorita tehnologiei de reducere a zgomotelor este cel mai silentios dispozitiv de acest tip.

Sonde

S40 poate opera cu sonde de inalta densitate pentru a intampina necesitatile pentru un numar de cadre cat mai mare si pentru o rezolutie premium. Sensibilitate inalta Doppler pentru un diagnostic cardiac mult mai precis.

Sonda endovaginala 3D/4D

Pentru detectarea celor mai mici detalii inca din primul semestru de sarcina. Reduce disconfortul resimtit de pacient si asigura siguranta acestuia. Unghi de vizualizare la 200 de grade, inalte densitate pentru obtinerea celor mai bune imagini.
Functie de detectare a temperaturii: diagnosticarea va fi oprita automat cand temperatura pacientului depaseste limitele normale. Astfel se mentine siguranta pacientului pe intreaga durata a procedurii.
Sonda cu design ergonomic.

3D si 4D in timp real. Noua platforma permite obtinerea unui numar mai mare de cadre de o mult mai mare calitate.  Diagnosticare mult mai precisa si vizualizare in timp real a miscarilor fetusului.

Noul ecograf S40 cuprinde noua metoda de evaluare a elasticitatii tesuturilor. Diferentele dintre raspunsurile emise de tesuturi sunt detectate si indicate in timp real de catre algoritmii de elastografie prin diferite reprezentari grafice.

Tehnologie ultramoderna

Imagine panoramica in timp real pentru organele de dimensiuni mari pentru efectuarea masuratorilor si diagnosticare. Identificare rapida a leziunilor.

Noul ecograf S40 cuprinde noua metoda de evaluare a elasticitatii tesuturilor. Diferentele dintre raspunsurile emise de tesuturi sunt detectate si indicate in timp real de catre algoritmii de elastografie prin diferite reprezentari grafice.

::
SonoScape

SonoScape contribuie la sanatatea a milioane de oameni si va continua sa ofere solutii pentru sanatate din ce in ce mai eficiente si accesibile prin inovatie si din dragoste pentru viata.