SonoScape
 
 
   Ecograf stationar S50
 
 
Monitor 21.5" LED, panou tactil 12.1"
Moduri de lucru: B, M, PW, CW, CFM, DPI, TDI, M-color, Duplex, Triplex, THI, PHI
Functie LGC (Lateral Gain Compensating); Auto IMT, NT, EF
Gama completa de sonde
Conectare: 5 sonde simultan
Caracteristici
 
Sonda monocristal
Monitor 21.5” LED color, panou tactil 12.1"
Moduri de lucru: B, M, PW, CW, CFM, DPI, TDI, M-color, Duplex, Triplex, THI, PHI 
Aplicatii: abdominal, cardiologie, obstetrica-ginecologie, musculo-scheletal, vascular, urologie, parti moi, pediatrie, anestezie, encefalic 
Gama sonde: liniara, convexa, micro-convexa, endocavitara, phased array, intraoperativa, transesofagiana, tip creion, volumetrica, endocavitara 4D, laparoscopica si endovaginala - unghi de vizualizare la 200º 
Conectare 5 sonde simultan + conexiune sonda tip creion 
Functie LGC (Lateral Gain Compensating), Optimizare automata pentru 2D, color, Puls-Wave 
Module: ECG, DICOM si 4D cu sonda volumetrica 
Auto IMT; NT; EF pentru aplicatii in examinari vasculare, ginecologie, cardiologie 
Consola de comanda ajustabila in plan vertical si orizontal 
Functie de detectare a temperaturii pentru sonda vaginala,
Conexiune Wireless 
Iesiri: S-video, VGA, USB, LAN, HDMI 
 
OPTIONAL: Elastografie C-Xlasto, Stress echo, Kit biopsie, Incalzitor gel


Sonda convexa si phased array cu tehnologie monocristal cu banda larga de frecvente receptionate, compatibile cu modurile THI si PHI 

Ofera examinare cardiaca la cele mai inalte standarde.

Performanta si calitate

Ecranul tactil ofera comenzi rapide, schimbarea modurilor de lucru si operatiuni de stocare, toate contribuind la stabilirea unui nou standard cu privire la claritate si flexibilitate.

Sonda monocristal ofera o penetrare mai buna, rezolutie ridicata si o sensibilitate mai mare prin tehnologia optimizata de Sonoscape.
Designul exterior ergonomic sporeste eficienta interactiunii utilizator-aparat prin imbunatatirea timpului de raspuns si prin definirea exacta a setarilor in functie de cerintele clientului.

Ecograful S50 ofera o gama larga de aplicatii, in cardiologie, radiologie, OB/GIN, etc.

Sonde

In comparatie cu o sonda conventionala, cea monocristal are o capacitate semnificativ imbunatatita de conversie acustica a energiei, ceea ce inseamna ca aceasta are o performanta mai buna si o viata mai lunga de lucru.
Ecograful S50 suporta sonda monocristal ideala pentru examinari abdominale si cardiace oferind imagini uluitoare si detalii precise.

Tehnologie ultramoderna

S50 este configurat cu un mecanism de imagistica inovator care imbunatateste calitatea si mareste viteza pentru examinarile 3D/4D
Inversiunea 4D
Functia de inversiune 4D ofera o evaluare aprofundata a structurilor vasculare si chistice creand un volum tridimensional al anatomiei in zona examinata.

Functia S-Live permite vizualizarea mai clara a caracteristicilor anatomice subtile oferind astfel avantajul de a comunica mult mai repede rezultatul catre pacient.

Functia S-Depth afiseaza automat printr-un cod de culori distanta dintre sonda si zona examinata, ceea ce ajuta medicul la examinarile 3D in timp real.

Functia noua C-Xlasto imbunatateste evaluarea elasticitatii tesutului in timpul examinarii. Rezultatele pot fi vizualizate in timp real datorita algoritmilor de elastografie, prin diferitele reprezentari grafice, foarte utile in examinarea sanului, tiroidei, structurilor musculo-scheletale si diferentele tisulare.

 

 

::
SonoScape

Proiectat cu software si hardware de ultima generatie S50 prezinta un design perfect echilibrat la exterior completat de o platforma de soft ultra moderna.